PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Nema proizvoda u košarici

TEHNIČKI I KADROVSKI MANAGEMENT

TEHNIČKI I KADROVSKI MANAGEMENT

Kadrovski i tehnički menadžment su, bez sumnje, sami temelj našeg poslovanja, na osnovu čega vec dugi niz godina vodimo brigu o brodovima na različitim razinama rada i poslovanja za 105 različitih brodova.

  • Usluge koje pružamo vodi visoko motivirano i iskusno osoblje čime postižemo da naše usluge dosežu maksimalnu kvalitetu i visoke standarde. SSM je u mogučnosti svojim klijentima pružiti vrhunske usluge po vrlo konkurentnim cijenama.

  • SSM United posjeduje ISMA (Medunarodna udruga brodskih menadžera), ISO 14001 : 2015 (Sustav upravljanja okolišem) i ISO 9001 : 2015 (Sustav upravljanja kvalitetom). Uz navedeno, SSM United posjeduje i važeća ovlaštenja od strane država zastava koja potvrđuju da radi u skladu sa pravilima i regulativama Međunarodnog kodeksa upravljanja sigurnošću (ISM Code)

  • SSM United pruža podršku klijentima zahvaljujući tehničko-kadrovskom vodstvu formiranom od timova koje čine kadrovici i brodski inspektori, a kojima upravljaju fleet menadžeri sa bogatim pomorskim iskustvom.

  • Daljnju podršku osiguravaju ostali odjeli kao što su Odjel za kvalitetu i sigurnost, Odjel za financije i računovodstvo, Trening centar za obuku pomoraca, te Putnička agencija. Nudimo Vam pakete usluga prilagođene Vašim potrebama, naravno po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

  • Text Hover
Zatražite upit

Ako imate potrebu za kompanijom koja bi Vam pružila usluge tehničkog i kadrovskog managementa obratite nam se s povjerenjem.