SSM United
TRENING CENTAR

Najmoderniji trening centar

u ovom dijelu Europe.

O Trening centru

Projektiranje i izgradnja novog sjedišta u kasnim devedesetima dali su nam priliku da osiguramo osnivanje ustanove za obavljanje obuke na licu mjesta kako bi kvaliteta naših pomoraca bila zajamčena.

Nakon premještanja u nove uredske prostorije 1999. godine Uprava je zadržala fokus na daljnjem razvitku trening centra, tako da se iz godine u godinu kontinuirano poboljšavao i širio kapacitete.

Do 2003. godine Trening centar je već nudio zavidan broj simulatora, opreme i tečajeva od kojih se rijetki mogu naći pod istim krovom. Sve moguće vrste obuke su uključene – od početnog upisa za časnika palube i stroja, do certifikata za više časnike i obveznih sigurnosnih tečajeva.

Naših 65 iznimno kvalificiranih predavača na godišnjoj razini obuči preko 4,500 pomoraca.

 

 
  • Text Hover
Kontinuirano
praćenje
profesionalnog
razvoja

Trening centar osigurava obuku za sve pozicije na brodu – od početnih tečajeva za prvi ukrcaj na brod do naprednih tečajeva za sve rankove, kao i tečajeve za Zapovjednike jahte, bijelo osoblje i ostalo osoblje na jahtama. Također se prati kontinuirani profesionalni razvoj pomorskih kadrova i tečajeva za shore-based osoblje.
Centar
potpuno prilagođen
potrebama
klijenata

Centar se nalazi u srcu Europe i lako je doći do njega morskim ili zračnim putem. Ponosi se uspješnom i pravovremenom reakcijom na potrebe klijenata, te će rado ponuditi ugovaranje tečajeva prema posebnim zahtjevima, npr. na engleskom, talijanskom ili hrvatskom jeziku. Tečajevi se čak mogu provoditi za vas osobno i na vašim brodovima.
Predani tim administratora za tečajeve će vam pružiti ljubaznu i kvalitetnu uslugu bilo da tražite rezervaciju tečaja ili neformalan razgovor o vašim potrebama obuke. Možete biti sigurni da ne samo da će kvaliteta biti na najvišoj mogućoj razini, nego ćemo biti nenadmašni što se tiče povoljnosti cijene tečaja, avio-karata/prijevoza i smještaja.
  • Text Hover
Simulatori
mosta i stroja

Tečajevi
za jahte

Moderne
učionice

Radionice
za zavarivanje

Smještaj
za polaznike

Procjena
posade


Najmoderniji trening centar u ovom dijelu Europe.

 
 

Trening Centar trenutno u svojoj bogatoj ponudi ima 315 tečajeva, no taj broj konstantno raste sukladno zahtjevima tržista i naših klijenata. Posjedujemo raznu opremu za tečajeve koje nudimo, kao i moderne simulatore mosta i stroja.

Predavači u Trening Centru su Kapetani i Upravitelji stroja sa bogatim iskustvom na moru, te sa završenom potrebnom obukom za predavače. Večinu tečajeva odrzavamo na tjednoj bazi, a također je bitno istaknuti i mogućnost individualnih (tailor-made) tečajeva za polaznike