D42 - Osnovni program sigurnosne zaštite

D42 brevet za pomorce

Namjena:
D42 tečaj je zamišljen kako bi udovoljio uvjetima pravilnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture na temelju članka 57. stavka 1. Pravilnik o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca(„Narodne novine“, broj 130/13), kao i zahtjevima tablice STCW VI/6- 1 STCW Kodeksa i IMO modela tečaja 3.27. Tečaj traje 1 dan.
D42 brevet dužne steći sve osobe koje obavljaju poslove na brodu koji mora udovoljavati odredbama ISPS Pravilnika, a bez posebnih dužnosti glede sigurnosne zaštite broda i to prije preuzimanja navedenih dužnosti na brodu.

 

Sadržaj: 
 • Doprinos unaprjeđenju pomorske sigurnosti putem pojačane osviještenosti
 • Prepoznavanje prijetnji sigurnosti
 • Razumijevanje potrebe za održavanjem svijesti o sigurnosti i oprezom i njihovih metoda

 

Uvjeti:
Osobna iskaznica ili putovnica i jedna fotografija u boji.


Namjena:
Polaznici koji uspješno završe tečaj trebali bi postići odgovarajući standard nadležnosti koji će im omogućiti da sudjeluju u unaprjeđenju pomorske sigurnosti kroz pojačanu svijest i sposobnost prepoznavanja prijetnji sigurnosti kako bi mogli regirati na ispravan način u slučaju prijetnje sigurnosti. Nakon završetka tečaja, polaznik će dobiti potvrdu o sudjelovanju, a nakon uspješno položenog ispita u Lučkoj kapetaniji Svjedodžbu (brevet) o osposobljenosti Osnovni program sigurnosne zaštite izdanu od strane Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.
D42 brevet za pomorce  - Osnovni program sigurnosne zaštite ima valjanost bez vremenskog ograničenja.


  Prijava na tečaj

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  Kontakt e-mail:

  Početni datum:

  Završni datum: