O nama

Misija SSM United

Pružiti klijentima usluge koje su pouzdane, inovativne, krojene po mjeri, jeftine i prelaze zahtjeve klijenata.
Vizija SSM United

Postati svjetski priznati kao kompanija aktivna u svim segmetnima brodarstva, kao i na svim ostalim poljima pomorstva. Utjecati na razvoj pomorskog obrazovnog sustava predviđajući buduće probleme i pružajući inovativna rješenja.   
Certifikati i odobrenja

Ponosno ističemo da smo prvi ISO certifikat dobili još 1994. godine, te ih imamo još i danas (9001:2015, 14001:2015)- posjedujemo ISM DOC certifikat jos od 1998. godine – danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame. Svi naši tečajevi su u skladu sa IMO i STCW regulativama. Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvažnije ističemo MCA UK, Panama Marithime Authority i Liberia.
Razvoj SSM United

Od 1994. godine do danas SSM United je poznat kao kompanija koje je u mogučnosti svojim klijentima pružiti vrhunske usluge po vrlo konkurentnim cijenama. U nastavku Vam izdvajamo najvažnije činjenice o nama…

O nama

Osnovani smo 1994. godine kao poduzeće koje se bavi menadžmentom brodova. Od osnutka do danas u crew i technical menadžmentu imali smo više od 105 različitih brodova. Naš poslovni prostor prostire se na više od 3000m2. Prvi ISO certifikat dobili smo još 1994. godine, te ih imamo još i danas a posjedujemo ISM DOC certifikat još od 1998. godine - danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame.

Dostignuća

Godišnje zapošljavamo više od 1500 pomoraca a naša baza pomoraca trenutno broji oko 23.000 pomoraca Ponosni smo vlasnici jednog od najboljih trening centara u ovom dijelu Europe, sa više od 262 različita tečaja u ponudi, a u našem Trening Centru godišnje se obuči više od 4000 pomoraca. Svi naši tečajevi su u skladu sa IMO i STCW regulativama.

Priznata kompanija

Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvaznije ističemo MCA UK, Panama Marithime Authority, Liberia i mnoge druge. Posjedujemo raznu opremu za tečajeve koje nudimo, kao i moderne simulatore mosta i stroja. Većinu tečajeva održavamo na tjednoj bazi, a također je bitno istaknuti i mogučnost individualnih tečajeva za polaznike.

Član svjetskih udruga

SSM United je kao potvrda kvalitete svojih usluga postao punopravan član svjetskih organizacija i udruga kao što su: - BIMCO - ISSMA - ISSA - CROSMA - AMCHAM - CROMA - HUP

Imate li pitanja? Stojimo Vam na raspolaganju!

CERTIFIKATI KOJE POSJEDUJEMO

Osim navedenih certifikata SSM United posjeduje još i certifikate:
Document of Compliance from the Goverment of Malta
Document of Compliance from the Government of St Vincent and Grenadines
Document of Compliance from the Government of Liberia
Document of Compliance from the Government of Panama
Det Norske Veritas Training Course Certificates
Certificate of accreditation LNG Training course The Nautical Institute

ISO 9001:2008

ISO 14001:2015

Ministry authorization for the recruitment of seafarers SM