O nama

Misija Split Ship Managementa

Osigurati klijentima pouzdane,  inovativne i cjenovno prihvatljive usluge koje su krojene po mjeri te prelaze zahtjeve klijenata.

Vizija Split Ship Managementa

Postati svjetski priznati kao kompanija aktivna u svim segmetnima brodarstva, ali i na svim ostalim poljima pomorstva. Utjecati na razvoj pomorskog obrazovnog sustava predviđajući buduće probleme i pružajući inovativna rješenja.   
Certifikati i odobrenja

Ponosno ističemo da smo prvi ISO certifikat dobili još 1996. godine, te ih imamo još i danas (9001:2015, 14001:2015). Posjedujemo i  ISM DOC certifikat jos od 1998. godine – danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS i RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame. Svi naši tečajevi su u skladu s IMO i STCW regulativama. Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvažnije ističemo MCA UK, Panama Maritime Authority i Liberia.
Razvoj Split Ship Managementa

Od 1994. godine do danas Split Ship Management je poznat kao kompanija koja je u mogućnosti svojim klijentima pružiti vrhunske usluge po vrlo konkurentnim cijenama. U nastavku Vam izdvajamo najvažnije činjenice o nama…
IZJAVA DIREKTORA O POLITICI KVALITETE, SIGURNOSTI I ZAŠTITE OKOLIŠA

Politika kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša znači raditi sukladno postupcima rada na zadovoljstvo korisnika usluga, kvalitetno i sigurno, uzimajući u obzir zaštitu okoliša. Provedba politike kvalitete i sigurnosti će se raditi sukladno standardima ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISM Kodeks, ISPS Kodeks, MLC 2006 regulativama, ISGOTT, OCIMF TMSA, IHM „Inventory of Hazardous Materials (EU Ship Recycling Regulation No. 1257/2013 – additives (PFOS/HBCDD))“, te sukladno regulativi Kibernetičke sigurnosti „Cyber Security IMO resolution MSC.428(98).

Ciljevi politike kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša:
Zadovoljstvo korisnika usluga,
Uspješno obavljanje poslova,
Neprekidno poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom,
Osposobljeno osoblje na kopnu i na brodovima,
Spriječavanje nezgoda na brodovima,
Spriječavanje onečišćenja okoliša kroz EMS analize – sukladno MARPOLu
Sigurnost posade i putnika na brodovima,
Spremnost, organizacija i brza reakcija osoblja u uredu i na brodovima tokom izvanrednih i kritičnih situacija.

Ciljeve svoje politike Brodsko Upravljanje d.o.o. će ostvariti:  poštivanjem svih međunarodnih i domaćih zakonskih propisa te drugih normi koje se primjenjuju, a koje se odnose na djelatnosti i poslovanje Brodskog Upravljanja; redovitom obukom pomoraca i osoblja u uredu; analizama odjela, brod i ured EMS analize, analize rizika, vježbe ured i brod, analize neuobičajenih događaja; pravilnom izradom „Master Review“-a na brodu i „Upravine ocjene“ kompanije; čestim inspekcijama brodova; brodskim i uredskim internim auditima; investiranjem u održavanje opreme; nabavkom sredstava i opreme potrebnih za obavljanje tehničkog i kadrovskog upravljanja brodovima te rada trening centra; pažljivim odabirom novih pomoraca i osoblja u uredu;  ispunjenjem očekivanja i zahtjeva korisnika svojih usluga  i spremnosti pravodobne reakcije u kritičnim i izvanrednim situacijama. 

Politika kvalitete Brodskog Upravljanja orijentirana je na korisnika naših usluga na način da mu pružamo kontinuirano visoku kvalitetu usluga, utvrđujemo zadovoljstvo korisnika svojih usluga te koristimo naše intelektualno znanje u svrhu trajnog poboljšanja usluga. Politika kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša osigurava sigurnosno obavljanje brodske operatike uz garanciju sigurnog radnog okoliša, ujedno uvodi zaštitu za sve identificirane rizike i neprestano poboljšava sigurnosne sposobnosti osoblja u uredu i pomoraca na brodovima. Uključuje spremnost na kritične situacije vezane za sigurnost i spriječavanje
onečišćenja okoliša. Umanjuje emisiju štetnih tvari u zemlju, more, zrak i atmosferu te primjenjuje mjere za smanjivanje količine otpadnih voda, pravilno rukovanje, tretiranje i odlaganje otpada odobrenim organizacijama. Sve to je ujedno i naša odgovornost prema lokalnoj zajednici i kvaliteti života u njoj. Aspekte zaštite okoliša ćemo pregledati svake godine. Kvaliteta, sigurnost i zaštita okoliša je naš prioritetni cilj, a Poslovnik kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša je naš temeljni dokument poslovodstva. Kako bi zadržali poziciju na pomorskom tržištu te išli korak naprijed, posvećujemo posebnu pažnju analizi i upravljanju rizicima. Svi nemili događaji, uključujući one koji su vezani za zaštitu okoliša, se odmah analiziraju i koraci/sugestije komunicirane su kroz liniju menadžera te Fleet and QSE voditelja te DPA.
Ostvarivanje zadanih ciljeva bit će mjereno putem različitih analiza koje mi kao organizacija radimo, a koje obuhvaćaju: analizu zadovoljstva korisnika naših usluga; analizu uspješnosti obavljanja poslova; uspješnost u ostvarivanju ciljeva; uspješnost u obavljenim osposobljavanjima osoblja u uredu; kupnju nove opreme; broj sklopljenih poslova; ostvarene financijske rezultate; EMS analize; mjerenja uspješnosti unutar kumulativnih analiza; broj kritičnih situacija i analiza istih; analizu potencijalno rizičnih situacija itd. Mjerenja se rade dnevno, tjedno, mjesečno, polugodišnje i godišnje kroz operativne sastanke, analize odjela pojedinačno i finalno kroz analize ciljeva i Upravinu ocjenu, koja se radi  polugodišnje i godišnje. 
Poslovodstvo Brodskog Upravljanja d.o.o. će odlučno primjenjivati ovu politiku, a od svih zaposlenika očekuje i zahtijeva
punu podršku u sprovođenju ove politike. 

Brodsko Upravljanje d.o.o.
DIREKTOR 
Asistent Prof. Dr. Sc. Ratko Božić

Adresa: 114. brigade 12, 21000 Split, Hrvatska
Bankovni račun: HR86 2390 0011 1009 6597 7 (HPB d.d)
Naziv i sjedište financijske institucije u kojoj tvrtka ima otvoren račun: HPB d.d , Kent banka i Erste banka
OIB: 67022645891
Početni kapital: 2650,00 EUR
Član uprave: Ratko Božić

Odluka o dodjeli znaka „Hrvatska kvaliteta“ Brodskom upravljanju d.o.o.


Hrvatska gospodarska komora odnosno Savjet vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda i usluga na 83. sjednici je donio odluku o dodjeli znaka „Hrvatska kvaliteta“ Brodskom upravljanju d.o.o. Od prvog dana misija nam je biti vodeća ustanova za cjeloživotno obrazovanje u ovom dijelu Europe koja doprinosi intelektualnom, društvenom i općem razvoju okruženja, stvarajući nove mogućnosti zaposlenja razvojem multi- disciplinarnih programa obrazovanja čemu ovaj znak daje na važnosti.

Ponosni smo jer je to nagrada za dugogodišnji uloženi trud za sve naše djelatnike, suradnike i polaznike.

Hvala od srca svima na nesebičnom zalaganju u unapređenju cjeloživotnog učenja u Republici Hrvatskoj!
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

O nama

Osnovani smo 1994. godine kao poduzeće koje se bavi menadžmentom brodova. Od osnutka do danas u crew i technical menadžmentu imali smo više od 105 različitih brodova. Naš poslovni prostor prostire se na više od 3000m2. Prvi ISO certifikat dobili smo još 1996. godine, te ih imamo još i danas, a posjedujemo ISM DOC certifikat još od 1998. godine - danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame.

Dostignuća

Godišnje zapošljavamo više od 1500 pomoraca a naša baza pomoraca trenutno broji oko 29.000 pomoraca Ponosni smo vlasnici jednog od najboljih trening centara u ovom dijelu Europe, s brojem od 370 tečaja u ponudi, a u našem Trening Centru godišnje se obući više od 4000 pomoraca. Svi naši tečajevi su u skladu s IMO i STCW regulativama.

Priznata kompanija

Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvažnije ističemo MCA UK, Panama Maritime Authority, Liberia i mnoge druge. Posjedujemo raznu opremu za tečajeve koje nudimo, kao i moderne simulatore mosta i stroja. Većinu tečajeva održavamo na tjednoj bazi, a također je bitno istaknuti i mogućnost individualnih tečajeva za polaznike.

Član svjetskih udruga

Split Ship Management potvrđuje kvalitete svojih usluga punopravnim članstvom u svjetskim organizacijama i udrugama kao što su: BIMCO - ISSMA - ISSA - CROSMA - AMCHAM - CROMA - HUP

Imate li pitanja? Stojimo Vam na raspolaganju!

CERTIFIKATI KOJE POSJEDUJEMO

Osim prethodno navedenih certifikata Split Ship Management posjeduje još i slijedeće certifikate:
 • Document of Compliance from the Goverment of Malta

 • Document of Compliance from the Government of St Vincent and Grenadines

 • Document of Compliance from the Government of Liberia

 • Document of Compliance from the Government of Panama

 • Det Norske Veritas Training Course Certificate

 • Certificate of accreditation LNG Training course The Nautical Institute

ISO 9001:2015


Pokaži

ISO 14001:2015


Pokaži

Dopusnica za obavljanje poslova posredovanja pri zapošljavanju pomoraca