O nama

Misija SSM United

Pružiti klijentima usluge koje su pouzdane, inovativne, krojene po mjeri, jeftine i prelaze zahtjeve klijenata.
Vizija SSM United

Postati svjetski priznati kao kompanija aktivna u svim segmetnima brodarstva, kao i na svim ostalim poljima pomorstva. Utjecati na razvoj pomorskog obrazovnog sustava predviđajući buduće probleme i pružajući inovativna rješenja.   
Certifikati i odobrenja

Ponosno ističemo da smo prvi ISO certifikat dobili još 1994. godine, te ih imamo još i danas (9001:2015, 14001:2015)- posjedujemo ISM DOC certifikat jos od 1998. godine – danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame. Svi naši tečajevi su u skladu sa IMO i STCW regulativama. Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvažnije ističemo MCA UK, Panama Marithime Authority i Liberia.
Razvoj SSM United

Od 1994. godine do danas SSM United je poznat kao kompanija koje je u mogučnosti svojim klijentima pružiti vrhunske usluge po vrlo konkurentnim cijenama. U nastavku Vam izdvajamo najvažnije činjenice o nama…

O nama

Osnovani smo 1994. godine kao poduzeće koje se bavi menadžmentom brodova. Od osnutka do danas u crew i technical menadžmentu imali smo više od 105 različitih brodova. Naš poslovni prostor prostire se na više od 3000m2. Prvi ISO certifikat dobili smo još 1994. godine, te ih imamo još i danas a posjedujemo ISM DOC certifikat još od 1998. godine - danas imamo ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame.

Dostignuća

Godišnje zapošljavamo više od 1500 pomoraca a naša baza pomoraca trenutno broji oko 23.000 pomoraca Ponosni smo vlasnici jednog od najboljih trening centara u ovom dijelu Europe, sa više od 262 različita tečaja u ponudi, a u našem Trening Centru godišnje se obuči više od 4000 pomoraca. Svi naši tečajevi su u skladu sa IMO i STCW regulativama.

Priznata kompanija

Ponosni smo nosioci raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela od kojih kao najvaznije ističemo MCA UK, Panama Marithime Authority, Liberia i mnoge druge. Posjedujemo raznu opremu za tečajeve koje nudimo, kao i moderne simulatore mosta i stroja. Većinu tečajeva održavamo na tjednoj bazi, a također je bitno istaknuti i mogučnost individualnih tečajeva za polaznike.

Član svjetskih udruga

SSM United je kao potvrda kvalitete svojih usluga postao punopravan član svjetskih organizacija i udruga kao što su: - BIMCO - ISSMA - ISSA - CROSMA - AMCHAM - CROMA - HUP

Imate li pitanja? Stojimo Vam na raspolaganju!

CERTIFIKATI KOJE POSJEDUJEMO

Osim navedenih certifikata SSM United posjeduje još i certifikate
  • Document of Compliance from the Goverment of Malta

  • Document of Compliance from the Government of St Vincent and Grenadines

  • Document of Compliance from the Government of Liberia

  • Document of Compliance from the Government of Panama

  • Det Norske Veritas Training Course Certificate

  • Certificate of accreditation LNG Training course The Nautical Institute

ISO 9001:2015


Pokaži

ISO 14001:2015


Pokaži

Ministry authorization for the recruitment of seafarers SM