TEČAJEVI

Pretražite sve tečajeve
Novo - OBNOVA BREVETA

Novo u SSM Trening Centru – OBNOVA BREVETA!!!
– pregled valjanosti svih vaših svjedodžbi
– slanje obavijesti o novim propisima i izmjenama pravilnika
– zamjena / obnova dokumenata

Crew Evaluation System

U našem Trening Centru moguće je obavljati CES (Crew Evaluation System) testove. Ovim testom ispituje se osnovno znanje pomorca te se nakon uspješno završenog testa izdaje certifikat. Za više informacija nazovite na 021 558 581

319 tečajeva

Nudimo 319 tečajeva za pomorce - od početnih tečajeva poput Temeljne sigurnosti do naprednih tečajeva za sve rankove i tečajeva za jahte (Brodica C, Jahta 100 i Jahta 500), detalje možete pronaći ovom linku.

Posebni programi

Također, radi pojačane potražnje za osobljem na putničkim brodovima i jahtama naš trening centar razvija posebne programe osposobljavanja osoblja upravo za ove kategorije. Pratite naše objave! Uskoro više informacija!

VAŽNO!

Za svaki tečaj pružamo kompletne materijale za obuku (u pisanom i elektroničkom obliku) objavljene od strane Trening Centra. Za više informacija o bilo kojem tečaju molimo pogledajte stranice o tečajevima i zatim kontaktirajte Trening centar kako je naznačeno na dnu svake stranice.

IZOBRAZBA PREMA UVJETIMA KONVENCIJE STCW 95

VAŽNE OBAVIJESTI

Dragi klijenti za vas imamo sljedeće važne obavijesti:

1. Prema prerađenoj "STCW konvenciji i Kodeksu usvojenom na Manilla konvenciji, održanoj 20-25 lipnja 2010" informiramo vas da su sljedeći tečajevi postali obvezni od 1. siječnja 2014. godine.


Course Code.             Course                                                                 
D42                           Security Awareness Training                                                                  
D43.                          Seafarer with Designated Security Duties.                                            
D44                           ECDIS – Electronic Chart Display and Information System                                                                      
D45                           Bridge Resource Management                            
D46                           Engine Resource Manegement                           
D47A                         Application of Leadership and Team working Skills                                           
D47B                         Use of Leadership and Managerial Skills             
D48                           Marine Environmental Awareness                                                 

2. SSO i SSA novosti 
Sukladno "Panama`s Maritime Authority General Directorate" svi pomorci koji moraju imati Osnovne Sigurnosne Tečajeve, također će morati imati i Osnovni program sigurnosne zaštite (SSA) i prijaviti se za njega. S druge strane, svaki časnik koji već ima SSO, ne mora imati SSA. Časnici koji nemaju SSO morati će odslušati taj tečaj ili tečaj SSA. Kod svake prijave časnika obavezno je priložiti presliku SSO ili SSA, jer bez tih dokumenata aplikacija neće biti potpuna. 

Pratite pravila i propise vezane za pomorstvo na službenim stranicama Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.
Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu

Misija Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu je stvoriti kompetentne stručnjake u oblasti pomorskog menadžmenta.

Dinamičan razvoj pomorstva i globalizacija svjetskoga gospodarstva stvara rastuće potrebe za mobilnošću ljudi, roba i informacija. Pomorska znanost, interdisciplinarnim pristupom, znanstvenim istraživanjima i uvođenjem novih tehnologija treba osigurati odgovarajuća znanstvena rješenja s ciljem povećanja učinkovitosti, racionalnosti i sigurnosti u cijelom pomorskom sustavu. Naš cilj je obrazovati i stvoriti takve stručanjake.

Studijski programi

Sveučilišni studijski programi provode se u skladu s Bolonjskim procesom i odobreni su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Dodiplomski studij traje tri godine. Po završetku studija studentima se izdaje svjedodžba koja potvrđuje završetak programa i dodjeljuje im se akademska titula baccalaureus / baccalaurea znanosti – B.Sc.

Ako ste zainteresirani za razvoj svog obrazovanja i želite saznati više o našim magistarskim i doktoratskim programima, ili želite više informacija o našem Sveučilištu molimo da nas kontaktirate na:

Tel: +385 21 558 507 / 502

E mail: ssm-director@ssm.t-com.hr

Kliknite ovdje kako biste posjetili stranicu naše Visoke škole za inspekcijski i kadrovski management.
 

Pučko otvoreno učilište Božić

Pučko otvoreno učilište Božić osnovano je u Splitu, te polaznicima daje mogućnost prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanje te nakon toga mogućnost zaposlenja.

Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Glavni cilj Učilišta je doprinošenje intelektualnom, društvenom i općem razvoju okruženja u kojem Učilište djeluje putem pružanja kvalitetnih usluga obrazovanja, razvijanje ideje cjeloživotnog učenja kao životnog stila pojedinca, te stvaranja novih mogućnosti za zaposlenje naših polaznika.

Specifičnost, odnosno prednost Pučkog otvorenog učilišta Božić je što svojim polaznicima nakon prolaska prekvalifikacije i/ili dodatnih programa nudimo mogućnost zaposlenja. Naime, Učilište djeluje kao dio SSM grupacije, te u suradnji sa Agencijom za zapošljavanje pomoraca nudi zaposlenje na brodovima.

Sami programi koje nudimo u skladu su sa potrebama tržišta, te nam je glavni cilj omogućiti polaznicima pronalaženje zaposlenja, na taj način ostvarujući višestruku korist od pohađanja željenog programa.

Ukoliko ste zainteresirani za naše programe i programe prekvalifikacije, molimo da nas kontaktirate na:

Tel: +385 21 558 515

E mail : ucilistebozic@uciliste-bozic.hr