Pilots Shiphandling and Manoeuvring

Pilots Shiphandling and Manoeuvring


Tečaj Pilots Shiphandling and Manoeuvring je namijenjen kandidatima za pozicije zapovjednike, časnike, stražare, pilote i zapovjednike priveza svih nacionalnosti, ranga i iskustva u plovidbi na velikim brodovima.


Cilj tečaja:
Njihov je cilj omogućiti majstorima i pilotima da razviju i stječu nove vještine kroz bolje razumijevanje ponašanja broda koji plovi u ograničenim vodenim uvjetima pri manevarskoj brzini. Periodična obuka za makete održat će vaše vještine upravljanja brodom na najvišoj razini, a periodične evaluacije će to pokazati. Glavni cilj je osigurati dobru ravnotežu između "nastave" i "obuke" s naglaskom na "obuku". Obuka na maketama pruža iskustvo koje se nikada ne bi moglo steći na pravim brodovima iz jednostavnog razloga što ni brodovlasnici ni lokalne vlasti ne bi dopustili preuzimanje takvog rizika. 
Modeli u skali omogućuju rukovaocu brodom da napravi pogreške. Modeli u mjerilu omogućuju eksperimentiranje ponašanja broda kako bi se istražila nepoznata polja izvan granica sigurnosti.Trajanje tečaja:
5 days

Uvjet:
Osobna iskaznica ili putovnica

 

Nakon uspješnog završetka tečaja kandidati će dobiti svjedodžbu o upravljanju i manevriranju brodom.


VIŠE TEČAJEVA!
Rukovanje i manevriranje brodom
Rukovanje velikim brodom i manevriranje


  Prijava na tečaj

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  Kontakt e-mail:

  Početni datum:

  Završni datum: