Split Ship Management
Trening Centar

Najmoderniji trening centar za obuku pomoraca na mediteranu

Pretražite tečaj
O Trening centru

Split Ship Management  je pomorska tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana u svibnju 1994. Iste godine započeli smo Maritime Trening centar (MTC) 25 godina kasnije smo treće najstarije pomorsko središte i jedno od najvećih u Europi. Naših 65 iznimno kvalificiranih predavača na godišnjoj razini obuči preko 4,500 pomoraca.

Također smo prva pomorska tvrtka u Hrvatskoj 1996.odobrena za ISO 9000. Posjedujemo certifikat o sustavu poslovnog osiguranja i upravljanja za ISO9001: 2015 i MLC2006 prošireno odobrenje izdano od DET NORSKE VERITAS. ISM DOC certifikata od 1998. godine. Također smo odobreni od Panamske zastave, zastave Liberije i Bahamske zastave. Naši klijenti dolaze iz cijelog svijeta, počevši od Hrvatske, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Norveške, Švicarske, Singapura, Koreje i SAD-a. Među različitim uslugama pružamo širok spektar programa obuke (ukupno više od 320) za članove posade. Naši programi su u skladu s STCW i IMO. Posjedujemo odobrenja za obuku od Hrvatske pomorske uprave, MCA UK i Nautičkog instituta u Velikoj Britaniji.
  • Kontinuirano praćenje profesionalnog razvoja
Kontinuirano praćenje profesionalnog razvoja

Trening centar osigurava obuku za sve pozicije na brodu – od početnih tečajeva za prvi ukrcaj na brod do naprednih tečajeva za sve rankove, kao i tečajeve za Zapovjednike jahte, bijelo osoblje i ostalo osoblje na jahtama. Također se prati kontinuirani profesionalni razvoj pomorskih kadrova i tečajeva za shore-based osoblje.
Centar potpuno prilagođen potrebama
klijenata

Centar se nalazi u srcu Europe i lako je doći do njega morskim ili zračnim putem. Ponosi se uspješnom i pravovremenom reakcijom na potrebe klijenata, te će rado ponuditi ugovaranje tečajeva prema posebnim zahtjevima, npr. na engleskom, talijanskom ili hrvatskom jeziku. Tečajevi se čak mogu provoditi za vas osobno i na vašim brodovima.

Predani tim administratora za tečajeve će vam pružiti ljubaznu i kvalitetnu uslugu bilo da tražite rezervaciju tečaja ili neformalan razgovor o vašim potrebama obuke. Možete biti sigurni da ne samo da će kvaliteta biti na najvišoj mogućoj razini, nego ćemo biti nenadmašni što se tiče povoljnosti cijene tečaja, avio-karata/prijevoza i smještaja.
  • Centar potpuno prilagođen potrebama klijenata
Simulatori

Tečajevi
za jahte

Moderne
učionice

Radionice
za zavarivanje

Smještaj
za polaznike

Procjena
posade

Najmoderniji trening centar u ovom dijelu Europe.

Trening Centar trenutno u svojoj bogatoj ponudi ima 315 tečajeva, no taj broj konstantno raste sukladno zahtjevima tržista i naših klijenata.

Posjedujemo raznu opremu za tečajeve koje nudimo, kao i moderne simulatore mosta i stroja.

Predavači u Trening Centru su Kapetani i Upravitelji stroja sa bogatim iskustvom na moru, te sa završenom potrebnom obukom za predavače. Večinu tečajeva odrzavamo na tjednoj bazi, a također je bitno istaknuti i mogućnost individualnih (tailor-made) tečajeva za polaznike