Tečajevi za pomorce

Postanite skiper i pronađite tečaj u najmodernijem trening centru za pomorce na Mediteranu

Pretražite sve tečajeve za pomorce
Novo u SSM Trening Centru
OBNOVA BREVETA
– pregled valjanosti svih vaših svjedodžbi
– slanje obavijesti o novim propisima i izmjenama pravilnika
– zamjena / obnova dokumenata

Crew Evaluation System

U našem Trening Centru moguće je obavljati CES (Crew Evaluation System) testove. Ovim testom ispituje se osnovno znanje pomorca te se nakon uspješno završenog testa izdaje certifikat. Za više informacija nazovite na 021 558 581

320+ tečajeva

Nudimo preko 320 tečajeva za pomorce - od početnih tečajeva poput Temeljne sigurnosti do naprednih tečajeva za sve rankove i tečajeva za jahte (Brodica C, Jahta 100 i Jahta 500), detalje možete pronaći ovom linku.

Posebni programi

Također, radi pojačane potražnje za osobljem na putničkim brodovima i jahtama naš trening centar razvija posebne programe osposobljavanja osoblja upravo za ove kategorije. Pratite naše objave! Uskoro više informacija!

VAŽNO!

Za svaki tečaj pružamo kompletne materijale za obuku (u pisanom i elektroničkom obliku) objavljene od strane Trening Centra. Za više informacija o bilo kojem tečaju molimo pogledajte stranice o tečajevima i zatim kontaktirajte Trening centar kako je naznačeno na dnu svake stranice.

Trening centar
SSM Online
Trening centar 1
SSM Online 1
SSM Web
SSM Webmaster

IZOBRAZBA PREMA UVJETIMA KONVENCIJE STCW 95

Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu
Misija Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu je stvoriti kompetentne stručnjake u oblasti pomorskog menadžmenta.

Ako ste zainteresirani za razvoj svog obrazovanja i želite saznati više o našim magistarskim i doktoratskim programima, ili želite više informacija o našem Sveučilištu molimo da nas kontaktirate na:
Tel: +385 21 558 507 / 502
Dinamičan razvoj pomorstva i globalizacija svjetskoga gospodarstva stvara rastuće potrebe za mobilnošću ljudi, roba i informacija.
Pomorska znanost, interdisciplinarnim pristupom, znanstvenim istraživanjima i uvođenjem novih tehnologija treba osigurati odgovarajuća znanstvena rješenja s ciljem povećanja učinkovitosti, racionalnosti i sigurnosti u cijelom pomorskom sustavu.

Naš cilj je obrazovati i stvoriti takve stručanjake.

Studijski programi
Sveučilišni studijski programi provode se u skladu s Bolonjskim procesom i odobreni su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.Dodiplomski studij traje tri godine.
Po završetku studija studentima se izdaje svjedodžba koja potvrđuje završetak programa i dodjeljuje im se akademska titula baccalaureus / baccalaurea znanosti – B.Sc.