D21 - D26 - Mjere sigurnosti na putničkom brodu - časnici

D21 - D26 - Mjere sigurnosti na putničkom brodu


Svrha: Svrha tečaja Mjere Sigurnosti Na Putničkim Brodovima (D21-26) je zadovoljiti minimalne obvezne zahtjeve za obuku zapovjednika, časnika i ostalih članova posade na ro-ro putničkim i ostalim putničkim brodovima prema STCW V/2. Tečaj je zamišljen kako bi udovoljio uvjetima pravilnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture na temelju članka 67. stavka 1. Pravilnika o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca ("Narodne novine", broj 130/13) i IMO modela 1.28.Polaznik koji uspješno završi ovaj tečaj moći će: 

 • upravljati skupinama ljudi u slučaju nužde na brodu 
 • pronaći nužnu sigurnosnu opremu u slučaju nužde na brodu 
 • efikasno komunicirati sa putnicima u slučaju nužde 
 • demostrirati korištenje osobnih sredstava za spašavanje 
 • pridržavati se sigurnosnih postupaka i postupaka u slučaju nužde.


Certifikat: Polaznik koji  uspješno završi  tečaj D21 - D26 - Mjere sigurnosti na putničkom brodu dobit će certifikat kojim se potvrđuje da je završio tečaju skladu s odredbama Uredbe V/2 za ro-ro brodove, ili Uredbe V/3 za ostale putničke brodove.


Dodatno: Tečaj je osmišljen da traje 2 dana za kandidate koji upišu D21-D26 - za posadu i 3 dana za kandidate koji upišu D21-D26 za časnike. Novost u Trening Centru! Virtualno se prošetaj kroz naše učionice i simulatore. Klikni na link: Virtualna šetnja  Prijava na tečaj

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  Kontakt e-mail:

  Početni datum:

  Završni datum: